Román

Román kisérettségi felkészítő online

(0 visszajelzés)
300 lei
adult-blur-chair-196649

Oktató

Admin bar avatar
Madarász Dorottya

Madarász (Papp) Dorottya vagyok.2010 óta foglalkozom oktatással. Számos egyéni és csoportos foglalkozás szervezője voltam ami a nyelvoktatást és a számítástechnikát illeti.
Álmom 2015-ben fogalmazódott meg, ahol egy nyelviskola alapítását szerettem volna megvalósítani. De az évek során és a végzettségemből adódóan szerettem az online oktatást. Nemcsak azért, mert a világ bármelyik helyéről bármikor el tudnak érni, hanem azért is mert a felnőttek számára munka vagy gyerek mellett ez egy opció lehet a tanulásra.
A sok óratartás között, mivel több területen volt gyakorlatom: online érettségi felkészítők, tematikus táborok szervezése, felnőttek számára továbbképzések leszervezése, gyerekek iskolai tanulmányában való korrepetálása.
Látva a rendszer hiányosságait megálmodtam egy olyan rendszert. ami játékosan dolgozza fel a tananyagot digitális formában, ami tanárral, vagy igény szerint önállóan is megtanulható. Ami akár éjjel nappal elérhető, legyen az mobil, tablet, vagy bármilyen más eszköz.
Így esett a választás egy LMS rendszer használatára, amiben a feladatok megoldásainak kiértékelését egyből láthatják a diákok, nem kell várniuk, hogy a tanár javítsa ki őket. Mindemellett kerestünk olyan modern megoldásokat, amik még vonzóbbá tehetik a tanulást.
Óráimon igyekszem a logikus összefüggések alapján elmagyarázni a tananyagot, és ’reál’ beállítottsággal a nyelvtant úgy levezetni, mintha algoritmus volna.

Tanársegéd

Admin bar avatar

Szabó Zsolt vagyok, a gyergyószentmiklósi Batthyány Ignác Technikai Kollégium román- angol szakos, 18 év tapasztalattal rendelkező tanára.

Szeretek segíteni. Tanárnak lenni azt jelenti segíteni a gyerekeknek intellektuálisan fejlődni. 2004 óta vagyok román- angol nyelvtanár és egy percig sem bánom, hogy a tanári pályát választottam. Annak idején nekem is nagyszerű tanáraim voltak. Habár magyar a nevem, minden szintű tanulmányomat román nyelven folytattam, jelenleg doktorandus vagyok a marosvásárhelyi „Petru Maior” Egyetemen, ám tanári képzésem nem áll meg a Filológia doktora cím megszerzése után sem. Több képzésen fogok részt venni a tanácsadási- oktatási eredmények növelése érdekében, azokban az osztályokban, amelyekben román nyelvet oktatok. Eddig is számos filológiai témakörű képzésen vettem részt és a román nyelv magyar tannyelvű osztályokban való oktatására összpontosítottam. Ezeknek a tanfolyamoknak az eredménye egy oktatási segédanyag kiadása lett, amelyben társszerzőként szerepelek; az utóbbi három vakáció megfelelő időnek bizonyult az általam tanított osztályokban használt didaktikai anyag összeállítására.

2016-ban az Év tanárának választották a Kárpát-medencében.

A Kiváló tanárok Ligája elismeri és díjazza az oktatásban elért eredményeket és kiválóságot. A verseny mindazokhoz az I.-XII. osztályokban tanító tanítókhoz és tanárokhoz szól, akik karrierjük során valamilyen tanítási módszer eredményeként számottevő eredményekkel kitűntek, részt vettek a közösség életében, iskolán kívüli tevékenységekben mutattak fel eredményeket, és akik a diákok, szülők vagy a kollégák elismerésének örvendenek.

0.00 átlag alapján 0 minősítés

5Csillag
0%
4Csillag
0%
3Csillag
0%
2Csillag
0%
1Csillag
0%

Related Courses

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!