Rólunk

A Sie-Sie Stúdió online és offline oktatással foglalkozik 2011 óta. Eleinte német oktatás volt a fő profil, idővel pedig bővült a paletta és számos képzést szerveztünk: online videóvágás, animáció készítés, pénzügyi tudatosság fiataloknak.

Az idők során jött az ötlet hogy egy egyesület alapításával segíteni lehetne a közoktatást pályázati pénzek bevonásával. Így teremtettünk lehetőséget első ízben 2018-as évben egy román érettségi felkészítő megszervezéséhez, ami egy gyorstalpaló keretében készítette fel a fiatalokat egy héten keresztül napi 6 óra tanulással az érettségi vizsgára.

Látva az elért sikereket, azóta folyamatosan szervezünk ilyen alkalmakat és a 2021-es évben érettségi felkészítő ottalvós tábort is szerveztünk, a rendes érettségi idejére pedig kibővítettük a palettát a matek felkészítővel is.

Legfőbb célunk, hogy megszerettessük a tanulást, és egy olyan élményt nyújtsunk a diákjaink számára, ami az életfogytig tartó tanulásra ösztönzi őket. Az LMS platform segítségével akár önállóan, helytől függetlenül is tanulási lehetőséget biztosítunk tanulóink számára, akik a modern technikát felhasználva automatikus visszajelzést kapnak a feladatok megoldásának a helyességéről, adott esetben játékos tartalommal sajátíthatják el az anyagot. Ez interaktív videókból (videó alatt megjelenő feladatokból), online játékokból, pontgyűjtő feladatokból áll.A kurzusokon lehetőség van igény szerint egyénileg vagy tanár segítségével is tanulni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!