Román

Román kisérettségi felkészítő online III. Modul

Admin bar avatar
(0 visszajelzés)
450 lei
December 2, 2020 400 PM – 700 PM 5th Floor Conference Room másolata másolata (2)

A heti egy alkalommal 1,5 órás felkészítők mellé most nyújtunk egy interaktív tanulási módot, ahol az otthon kényelmében, vagy netán egy utazás során is játszva gyakorolhatóak lesznek a vizsga néhány elemének feladatai.

Az órák április-június között zajlanak majd.

Kurzus leírása

  • Résztvevők 7 résztvevő
  • Maximum létszám1000
  • Időtartam35 week
  • Szint:all
  • NyelvEnglish
  • Ismételhető kurzusnincs adat

Oktató

Admin bar avatar
Szabó Zsolt

Szabó Zsolt vagyok, a gyergyószentmiklósi Batthyány Ignác Technikai Kollégium román- angol szakos, 18 év tapasztalattal rendelkező tanára.

Szeretek segíteni. Tanárnak lenni azt jelenti segíteni a gyerekeknek intellektuálisan fejlődni. 2004 óta vagyok román- angol nyelvtanár és egy percig sem bánom, hogy a tanári pályát választottam. Annak idején nekem is nagyszerű tanáraim voltak. Habár magyar a nevem, minden szintű tanulmányomat román nyelven folytattam, jelenleg doktorandus vagyok a marosvásárhelyi „Petru Maior” Egyetemen, ám tanári képzésem nem áll meg a Filológia doktora cím megszerzése után sem. Több képzésen fogok részt venni a tanácsadási- oktatási eredmények növelése érdekében, azokban az osztályokban, amelyekben román nyelvet oktatok. Eddig is számos filológiai témakörű képzésen vettem részt és a román nyelv magyar tannyelvű osztályokban való oktatására összpontosítottam. Ezeknek a tanfolyamoknak az eredménye egy oktatási segédanyag kiadása lett, amelyben társszerzőként szerepelek; az utóbbi három vakáció megfelelő időnek bizonyult az általam tanított osztályokban használt didaktikai anyag összeállítására.

2016-ban az Év tanárának választották a Kárpát-medencében.

A Kiváló tanárok Ligája elismeri és díjazza az oktatásban elért eredményeket és kiválóságot. A verseny mindazokhoz az I.-XII. osztályokban tanító tanítókhoz és tanárokhoz szól, akik karrierjük során valamilyen tanítási módszer eredményeként számottevő eredményekkel kitűntek, részt vettek a közösség életében, iskolán kívüli tevékenységekben mutattak fel eredményeket, és akik a diákok, szülők vagy a kollégák elismerésének örvendenek.

Tanársegéd

0.00 átlag alapján 0 minősítés

5Csillag
0%
4Csillag
0%
3Csillag
0%
2Csillag
0%
1Csillag
0%

Related Courses

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!