Kurzus

Deutsch für Bauarbeiter

(0 visszajelzés)
Ingyenes
plakat_bauarbeit

Oktató

Admin bar avatar
Madarász Dorottya

Madarász (Papp) Dorottya vagyok.2010 óta foglalkozom oktatással. Számos egyéni és csoportos foglalkozás szervezője voltam ami a nyelvoktatást és a számítástechnikát illeti.
Álmom 2015-ben fogalmazódott meg, ahol egy nyelviskola alapítását szerettem volna megvalósítani. De az évek során és a végzettségemből adódóan szerettem az online oktatást. Nemcsak azért, mert a világ bármelyik helyéről bármikor el tudnak érni, hanem azért is mert a felnőttek számára munka vagy gyerek mellett ez egy opció lehet a tanulásra.
A sok óratartás között, mivel több területen volt gyakorlatom: online érettségi felkészítők, tematikus táborok szervezése, felnőttek számára továbbképzések leszervezése, gyerekek iskolai tanulmányában való korrepetálása.
Látva a rendszer hiányosságait megálmodtam egy olyan rendszert. ami játékosan dolgozza fel a tananyagot digitális formában, ami tanárral, vagy igény szerint önállóan is megtanulható. Ami akár éjjel nappal elérhető, legyen az mobil, tablet, vagy bármilyen más eszköz.
Így esett a választás egy LMS rendszer használatára, amiben a feladatok megoldásainak kiértékelését egyből láthatják a diákok, nem kell várniuk, hogy a tanár javítsa ki őket. Mindemellett kerestünk olyan modern megoldásokat, amik még vonzóbbá tehetik a tanulást.
Óráimon igyekszem a logikus összefüggések alapján elmagyarázni a tananyagot, és ’reál’ beállítottsággal a nyelvtant úgy levezetni, mintha algoritmus volna.

0.00 átlag alapján 0 minősítés

5Csillag
0%
4Csillag
0%
3Csillag
0%
2Csillag
0%
1Csillag
0%

Related Courses

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!